Rea Lagerutrensning Kajak Friluftsliv
Badkläder & Surfmode!

Välkommen till den största rean och lagerutrensningen i vår historia, för att göra plats för mycket nytt nästa år! Passa på att fynda och beställ direkt via hemsidan eller besök oss i vår butik i Gudö!

Obs! Mycket fler produkter inom kajak, friluftsliv, paddelkläder m.m. läggs upp kontinuerligt. Under varje kategorisida finns kampanjer, paketpriser och andra erbjudanden. Rean stänger den 1 juni.

Beställ direkt här på vår kampanjsida eller bestäm en tid med oss och prova i vårt omklädningsrum i vår butik vid Gudö-ån i Tyresö. Notera att vi ej har något lager i vår butik, utan kontakta oss innan så tar vi med de produkter du är intresserad av. Kontakta oss på telefon: 08-742 09 50 eller e-post: kajak@kajakboden.com om du har några frågor.

Glöm inte heller bort att du kan följa oss på Twitter - @Kajakboden och på Facebook - Kajakboden för att få de allra senaste nyheterna och erbjudanden från oss. Följ oss nu!

Först till kvarn gäller ...

Relaterade länkar:
» Se alla våra varumärken här!
» Begagnat & Demo Prylar

Är du förvirrad och undrar vad Freak Out Online Store är för något? Sedan 2009 ägs och drivs Kajakboden av Freak Out Adventures. Denna hemsida är tillfällig i väntan på att vår egna webbshop lanseras. Återkom till oss om ni har några frågor.

Reasidorna uppdaterades: 2014-06-03 15:00


Baddräkter Monokinis Phax Swimwear
Rea på badshorts boardshorts damshorts Billabong Helly Hansen Aigle
Rea på bikinis bikini-sets Phax Swimwear
Rea på flytvästar räddningsvästar vattensport GUL Helly Hansen Baltic
Rea på t-shirts funktionströjor shorts boardshorts unisex Billabong Quiksilver South West Aigle Equinox Extreme
Rea på neoprenskor neoprenkläder GUL Neilpryde
Kajakutrustning och kajaktillbehör
Rea på rashguards solskyddströjor UV-tröjor badtröjor soltröjor sunsuits GUL Gill